ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО.

Продуктите и услугите, предлагани в онлайн магазин TZVETIA.COM, се предоставят при условията и правилата описани по-долу.

С използването на този сайт и изпращане на Вашата поръчка Вие декларирате, че:

Сте запознат и приемате условията, описани по-долу.

С извършването на поръчка на цветя, кошници, аранжировки, саксийни цветя или подаръци през електронния магазин TZVETIA.COM всеки клиент се съгласява с настоящите условия за ползване и се задължава да ги спазва.

Всички Ваши данни, както и данните на получателя ще бъдат използвани само и единствено от нашият екип с цел коректно и качествено изпълнение на Вашата поръчка.

Поръчка на продукти от нашият онлайн магазин може да направите по следните начини:

o   Онлайн от 00:00 до 00:00

o   На телефон: 0897/818020 от 09:00 – 20:00

o   На място в нашите магазини

Поръчките, направени през онлайн магазина и платени извън работното време се потвърждават на следващият ден.

Добре е да направите Вашата поръчка ден или два предварително.Поръчки направени от днес за днес се приемат като Експрена доставка и се извършват само за територията на град София.

Експресна доставка се извършва само в град София до 3 часа след извършеното заплащане на поръчката.

Доставки в рамките на град София се извършват на наш куриер. Доставка в страната се извършва с услугите Еконт Експрес или други спедиторски фирми до адрес или офис на куриерската фирма.

Поръчки с фиксиран точен час не се ангажираме да извършваме. Може да изберете часови интервал в който нашият куриер да достави поръчката в рамките на град София.

Поръчки за страната се изпълняват от вторник до събота. За страната не изпълняваме поръчки за неделя, понеделник както и национални празници. Доставките за страна се изпълняват съобразено с работното време на куриерската фирма.

TZVETIA.COM не носи отговорност за забавяния на доставки за страната в следствие на природни бедствия, поредица от неработни дни, забавяния в логистиката, зависещи от фирмите предоставящи спедиторки услуги, грешни данни за доставки или невъзможност на получателя да се срещне с куриера.

Заплащането следва да се извърши най-малко 3 часа преди посоченото от вас време за доставка.

Всички посочени цени на предлаганите продукти не включват доставка.

Всички посочени цени са с включено ДДС.

Цените за доставка са посочени в ДОСТАВКА.

Условията и цените за доставка в страната са продиктувани от условията на фирмите предоставящи куриерски услуги.

Всяка една доставка се извършва след направено плащане от Ваша страна и потвърждение от наша страна на посочените от Вас данни за кореспонденция, че сумата е получена и доставката може да бъде извършена.

За по-качествено  изпълнение на поръчката , при предоставяне на данните за получателя и подателя Вие се съгласявате да се обадим по телефона на получателя предварително или Вие поемате отговорност , че получателят ще бъде на адрес в посоченото от Вас време за доставка.

TZVETIA.COM си запазва правото да отказва поръчки и доставки в специфични случай.

Запитвания за различни аранжировки за Вашите събития, сватбени букети и декорации за различни поводи е желателно да бъдат уточнени директно с наш флорист на място в магазина или на посочените телефони за контакт. За да бъдат детайлно уточнени желаните от Вас цветя и растителност, както и сроковете за изпълнение и доставка.

Начин на плащане:

o   По банков път

o   Чрез PayPal

При създали се ситуации с неуредни въпроси, клиентът има право да отправи свойте въпроси към наш служител на посоченият имейл адрес.

Имате право да върнете получен краткотраен продук в рамките на 24 часа след получаването му и ще Ви бъде възстановена пълната заплатена от Вас сума, без транспортните разходи, разходи свързани с метода на плащане, както и тези за застраховане на продукта ако сте имали такива и разходи свързани с повреда на артикулите ако те имат годност или са с краткотрайна издържливост /цветя/. Задълженията Ви спрямо цитираните закони изискват да се грижите за безупречния търговски вид и комплектация (опаковка, аксесоари, инструкции) на закупеното изделие (при букети, аранжировки и др. краткотрайни е необходимо да сте осигурили напояване и оптимална температура от 18-20 градуса по целзий).

Допускат се и рекламации на продукти, когато дефектите са проявени преди сключване на договора за продажба или са в следствие на действия на екипа на TZVETIA.COM

 Рекламации, доведени поради действия или бездействия на клиента или получателя няма да бъдат разглеждани и TZVETIA.COM и не носи финансова отговорност.

 TZVETIA.COM не носи отговорност и няма да възстановява пълната заплатена сума от клиента, в случаите, когато получателят категорично отказват да приеме пратката. В тези случаи клиентът има право да пренасочи пратката за друг адрес, да получи поръчката си в някой от магазините ни. Рекламация има право да заведе само и единствено подателя (клиента) по дадена поръчка, рекламации от трети лица няма да бъдат вземани под внимание.

В случай на направена индивидуална поръчка от даден клиент, заплатена или капарирана с посочена дата за доставка и в последствие отказана, а заявените цветя неизползвани или бракувани, поради бездействие на клиента, то TZVETIA.COM не се задължава да възстанови заплатената от клиента сума, според индивидуалния случай и по преценка на служител, може да бъде направено частично сторниране на заплатената сума, като бъдат извадени всички транспортни разходи, разходи за магазинаж и себестойността на унищожените или неизпозлваеми артикули.

TZVETIA.COM си запазва правото да променя цените на предлаганите стоки без да уведомява предварително за това. При направени и платени поръчки в сила е цената, която е била актуална към момента на направената поръчка.

В случай, че някой от поръчаните цветя не са налични в момента, то те ще бъдат заменени от равностойни по естетика и цена цветя по преценка на флориста.

TZVETIA.COM Ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали които са публикуванив този сайт само за лична употреба с нетърговска цел, при условие че спазвате и се съобразявате с всички авторски права. Материалите на този сайт не може да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпостранявани или раздавани за каквато и да било обществена търговска цел.

 

Титуляр на електрония магазин TZVETIA.COM:

Фирма: „Ню Гарден” ООД

ЕИК: 131375316

Адрес: гр. София, ж.к. Овча купел 2, блок. 27

МОЛ: Дора Балканска