МАГАЗИНИ ЗА ЦВЕТЯ "NEW GARDEN"

Бутиците за цветя са онези омайни места, изобилни от ухания , багри и форми, където ти се иска да влезеш. С годините разбрахме, че в тях хората се чувстват по-уютно и някак специални. Ние флористите от бутика за цветя Ню Гарден ще ви посрещнем с внимание, професионализъм и много опит. Артистичните ни идеии, стилът и замахът, с който работим, ще помогнат на вашия избор, за да се почувствате стилни, уникални и различни. Подареният букет носи много послания чрез цветята, които избираме и начина, по който го изработваме.

Представете си тъмно червеното и аленото взети заедно – те всякаш пулсират и са в пълно съзвучие. Или оранжевото и златистото, които носят енергия и слънчево настроение. Ами, виолетовото и пурпурното – нима това не е самата дискретност, или липово зеленото съчетано със жълто, което носи усещането за свежест и настроение, а бялото – невинност и чистота. А съчетано с кафяво дава усещането за стил.

Аранжировките от свежи цветя могат да надминат всичките ви очаквания. Това са цветни композиции вплели в себе си много професионални умения и естетика. В тях има любов и вдъхновение. Те задължително присъстват на всякакъв вид партита и тържества и са част от ежедневието на елитните ресторанти, хотели и големите бизнес офиси.

Аранжирането със сухи цветя е опит да се съхрани ефемерната красота на свежите цветя, така те все още носят послания за предишната си хубост. Могат да се направят малки, романтични миниатюри или величествени композиции с много и най-разнообразни растителни материали. Те са известни още и като зимни композиции, защото най-вече се търсят от клиентите предимно през есенно-зимния сезон.

Вижте нашите магазини за цветя на картата.

Количка  

Няма продукти

Доставка 0,00 лв
Крайна цена 0,00 лв

Количка
Поръчай

Озеленяване и ландшафт

PayPal